top of page

OVER ONS

Thuismassagesessies zijn een comfort dat cliënten kunnen creëren in hun eigen omgeving, van tuin tot woonkamer. Het is een luxe om niet te haasten om naar een massagesessie te gaan, maar massage naar je toe te laten komen met alles wat nodig is voor jouw behandeling. Een massagesessie op maat bij je thuis levert niet alleen alle voordelen van een massage-ervaring op, maar stelt je ook in staat om tijd en middelen te besparen.

Regelmatige massage verbetert de bloedsomloop, helpt spierspanning te verlichten en stress te verminderen. Helpt het lichaam bij het verlichten van pijn of ongemak, verbetert de stemming en slaap, helpt het lichaam zich voor te bereiden op en te herstellen van intense sportactiviteiten enz.

We richten ons op een milieuvriendelijke manier, met de fiets, om naar het huis van onze klant te rijden wanneer de afstanden en het weer het toelaten.

We gebruiken ongeparfumeerde jojoba-olie die op maat is gemengd met essentiële olie voor aromatherapie, afhankelijk van het verzoek van de klant. De massagetherapeut leidt cliënten op in zelfzorg indien nodig tussen massagesessies om het algehele welzijn te verbeteren.

I am with towel at the table.jpg

MISSIE

De missie van het massagebedrijf From Head To Toes is om de toegankelijkheid van de voordelen van massage van hoge kwaliteit te vergroten door het individu in zijn eigen huis te behandelen. Wij zijn van mening dat het verstrekken van massagetherapie aan huis rust en ontspanning bevordert, doordat de cliënt in staat is volledig aanwezig te zijn tijdens de behandeling zonder de stressfactoren van tijd, reizen en rekening houdend met de dynamiek thuis of het gezin. Wij geloven in het nemen van tijd voor elk individu en het zo goed mogelijk tegemoet komen aan hun specifieke behoeften.

VISIE

De visie van het massagebedrijf From Head To Toes is om het massage- en lichaamswerk bedrijf te worden voor haar klanten die hun dagelijks leven en activiteiten blijven versterken met energie, ontspanning, harmonie en algeheel gevoel van welzijn, via massagetherapie, het balanceren van technieken voor het uitlijnen van spieren en zachte weefsels , maar ook onderwijs.

bottom of page